Hello :)
ez a blog kedves és vicces ezt azoknak ajánlom: akiket érdekel a napi sztárhírek tömege és a divat ,(akinek nem fáj ha 1-1 kedvenc sztárjáról rosszakat is írok ,bár ez ritkán fordul elő). Jó szórakozást az olvasáshoz.

2011. június 15., szerda

2011-es viva comet

2011-es viva comet (a legszín vonalasabb)

Június 10-én este a Papp László Budapest Sportarénában kiosztották a könnyűzene legjobbjainak járó VIVA Comet gömböket. A várva-várt díjátadón minden eddiginél nagyobb show-műsort láthatott a közönség, amelyen Magyarország kedvenc előadói mellett egy külföldi sztárvendég is tiszteletét tette. A zöld-narancssárga gömböket SP (A legjobb férfi előadó), Wolf Kati (A legjobb női előadó), a Children of Distance (A legjobb együttes), Fluor (A legjobb új előadó) és Tóth Gabi „Elég volt!” című videója (A legjobb videoklip) kapta. A Magyar Könnyűzenéért VIVA Comet díj nyertese Geszti Péter.
Szerintetek kinek kellett volna megkapnia a gömböket? . Vagy jók kapták meg,én örültem mindenkinek.Este hét órakor a vörös szőnyeges bevonulással kezdődött el a 11. VIVA Comet, amelynek házigazdái, Szabó Zsófi és Puskás Peti fogadták a magyar könnyűzenei élet legnagyobbjait, színészeket, műsorvezetőket, a hazai közélet fontos szereplőit. Pontban nyolc órakor aztán csillogó fények gyúltak a Budapest Arénában, és kezdetét vette a 11. VIVA Comet díjátadó. Az esemény két műsorvezetője Eszti és Zola volt: Esztit, a VIVA gyönyörű VJ-jét az est folyamán egy lélegzetelállító zöld ruhakölteményben csodálhattuk meg.
Az est külföldi sztárvendége, Edward Maya igazi partyhangulatot varázsolt a Budapest Arénába: különleges látványelemekkel adta elő legnagyobb slágereit, többek között az egész világon toplistás Stereo Love-ot.


hangulat::) :) /feldobott/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése