Hello :)
ez a blog kedves és vicces ezt azoknak ajánlom: akiket érdekel a napi sztárhírek tömege és a divat ,(akinek nem fáj ha 1-1 kedvenc sztárjáról rosszakat is írok ,bár ez ritkán fordul elő). Jó szórakozást az olvasáshoz.

2011. június 15., szerda

Egyszerű módszerrel egyedi megjelenés

Egyedi, trendi, mégis egyszerű és olcsó. Az alábbi útmutató segítségével te is könnyen, menő körmöket villanthatsz az utolsó iskolai napokon.

Amire szükséged lesz:

-újságpapír (amolyan hagyományos fajta, napilap - nem a színes)
-olló
-világos színű körömlakk alapozó
-fényes fedőlakk
-finom ecset, vagy fültisztító pálcika
-kb. ½ dl denaturált szesz (gyógyszertárból beszerezhető), ha nincs, valamilyen tömény szesz, pl. vodka – de ne idd meg! :)


Így csináld:

Az újságpapíron válaszd ki azokat a szövegrészleteket, amiket szeretnél viszont látni a körmödön. Vágd ki a kis papírdarabokat – mindegyik ujjadra egyet.

Körmeidet alaposan tisztítsd meg, hogy az alapozó stabilan fedje. Vigyél fel két réteg világos színű alapozót.

Ha az alapozó teljesen megszáradt, a kis papírcetlik közül válassz egyet, fordítsd írással lefelé (a körmöd felé) tedd rá a körmödre, majd az alkoholba mártott ecsettel, esetleg fültisztító pálcikával finoman nedvesítsd be.

Ezt a műveletet ismételd meg mindegyik körmöddel (először csak az egyik kezeden); az alkohol gyorsan párolog, így ha a papírdarabkák nagyjából megszáradtak lassan és óvatosan húzd le. Ha mindent jól csináltál, megjelenik a szövegrészlet tükörképe.

Várj egy kicsit, amíg a betűk is tökéletesen megszáradnak, majd óvatosan vond be két réteg fényes, áttetsző lakkal. Kész is!


Hangulat:/Feldobott/ :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése