Hello :)
ez a blog kedves és vicces ezt azoknak ajánlom: akiket érdekel a napi sztárhírek tömege és a divat ,(akinek nem fáj ha 1-1 kedvenc sztárjáról rosszakat is írok ,bár ez ritkán fordul elő). Jó szórakozást az olvasáshoz.

2011. június 17., péntek

Nem ételmérgezés juttatta kórházba. Selena elárulta a valódi okot

Selena Gomez elárulta, valójában miért lett beteg, és miért került kórházba a hétvégén. Bár az első hírek ételmérgezésről szóltak, a valóság egészen más. Selena bevallotta: a gyorsételek és édességek iránti imádata jutatta kórházba. A „junkfoodban” ugyanis nincs elég tápanyag, így a szervezet egy idő után kimerül – Selenával is ez történt.
„Szeretek enni; a gond csak az, hogy nem a jó ételeket eszem. Imádok minden olyasmit, amire azt mondják, hogy káros… imádom az édességeket és üdítőket is” – árulta el Selena, akinek betegsége óta édesanyja segít összeállítani étrendjét.

Az ifjú énekesnő – mint mondta – nem akart példakép lenni, de mivel mégis úgy alakult, igyekszik felnőni a feladathoz. És bár tudja, hogy sok hibát követ el, próbál jó példával elöl járni. Épp ezért megfogadta, hogy változtatni fog helytelen, és az egészségére is veszélyes étkezési
szokásain. 


hangulat: jóó :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése