Hello :)
ez a blog kedves és vicces ezt azoknak ajánlom: akiket érdekel a napi sztárhírek tömege és a divat ,(akinek nem fáj ha 1-1 kedvenc sztárjáról rosszakat is írok ,bár ez ritkán fordul elő). Jó szórakozást az olvasáshoz.

2011. június 15., szerda

Megdöbbentő sztorival állt elő egy profi sportoló

Kim Kardashian eddig örömmámorban úszott a közelgő esküvő miatt, ám a boldog ara feje fölött most sötét felhők gyűlnek. A profi amerikai futball-játékos, Bret Lockett ugyanis hajmeresztő sztorival állt elő. Azt állítja, öt hónapig volt titkos viszonya Kimmel, aki eközben már Krisszel járt.

A pletykát a Weekly In Touch nevű lap szellőztette meg, Kim pedig rögtön ügyvédért kiáltott. Közölte: beperli a szerinte rágalmakat terjesztő lapot, és a hazugság-gyáros (és egyébként nagyon jóképű) Brettet is. 



Bret erre válaszul bejelentette: bizonyítékai vannak a titkos viszonyra pikáns fotók, szexi SMS-ek és egyéb kínos anyagok formájában... A sportoló azt mondta, ő nem fogja nyilvánosságra hozni az anyagot, csak akkor, ha Kim tényleg perre viszi a dolgot. Ez esetben a képeket bizonyítékként mutatja be a bíróságon.

Vajon csak blöfföl? Vagy Kim tényleg csalta volna Kris Humphriest? Talán Kim – aki korábban azt nyilatkozta, még év vége előtt mindenképp teherbe akar esni – úgymond „biztosra ment”? 


Hangulat :/ álmos/ :O

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése