Hello :)
ez a blog kedves és vicces ezt azoknak ajánlom: akiket érdekel a napi sztárhírek tömege és a divat ,(akinek nem fáj ha 1-1 kedvenc sztárjáról rosszakat is írok ,bár ez ritkán fordul elő). Jó szórakozást az olvasáshoz.

2011. június 15., szerda

HELLO!
(selena és justin)
1 Selena és Justin nem kápráztattak el minket közös, vörösszőnyeges belépővel az idei MTV Movie Awardson, és pikáns fotók sem készültek arról a smárpartiról, ami pletykák szerint a színpad mögött zajlott, miután Justin Bieber elnyerte az „És ezt így hogy?” kategória díját. A közös bevonulós fotók hiánya egy kis szomorúságra ad okot, de mi mégsem bánkódunk nagyon, ugyanis a tinisztár-páros még így, külön-külön is nagyon dögösen nézett ki a díjátadó gálán.Justin Bieber a napokban mutatta a családjának szelenát ,akik már most családtagnak nevezik őt.
2 A két tinisztár Torontóban töltött néhány napot Justin szüleinek társaságában. Az alábbi kép is akkor készült róluk. Selena egy kislányt tart a karjaiban, aki nem más, mint Justin Bieber féltestvére, Jazmyn. A pár nagyon cukin fest a kislánnyal – rögtön az jutott eszembe:- ilyenek lennének, ha együtt maradnának, és gyerekük születne. Szerintetek is édes Selena és Justin a kislánnyal?
(Selena)
3 A Jay Leno show forgatásán lett rosszul még pénteken Selena Gomez, ám ez egyáltalán nem látszott rajta, egy közeli ismerős szerint igazi profiként viselkedett. A nem sokkal később kórházban kikötő sztárról kiderítették: ételmérgezésben (vagy gyomorrontásban) szenved, pár napos kezelésre szorul. Selena barátja, Justin Bieber azonnal elkezdte buzdítani a rajongókat, hogy küldjék el jókívánságaikat a betegeskedő énekesnőnek, aki – nyilván nem emiatt – de azóta tényleg jobban van.
(Justin)
4Justin Bieber csak nemrég újított jézusos tetkot, máris itt az újabb ábra! A Selena Gomezzel eltöltött romantikus Hawaii vakációjáról visszatérve egy csillagra lehetünk figyelmesek, ha jobban megszemléljük Justin könyökét! Te jó ég!


Lehet, hogy nem lesz megállás, és a következő, amit címlapon hoznak, hogy Bieber teste tele van varrva, mint a japán yakuzáknak?! És miért pont csillag? Justin talán nagy rajongója Patriknak a SpongyaBobból, vagy csak ezzel akarja kifejezni, hogy ő egy "sztár"? Szerintetek? Mit gondoltok, menő az új tetkó?




5 Nézzétek! Justin Bieber új tetkót csináltatott: az eddigi kismadár mellett oldalára lövetett egy héber feliratot, melynek jelentése: Jézus. Bieber még csak 17 éves, de már két ábrája is van - mi ez, ha nem lázadás? Lehet, hogy nemsokára egy motoron látjuk majd Lady Gaga mellett száguldozni! Mit gondoltok az új tetkóról?

                           Hangulat:/hurrá/   %-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése